Solskjaer geeft update: Van de Beek mag hopen op clash met Ziyech

Reacties

Donny van de Beek kan dit weekend in de kraker tegen Chelsea mogelijk zijn rentree maken voor Manchester United. Daarmee lonkt een directe confrontatie met zijn voormalige Ajax-ploeggenoot Hakim Ziyech, die het eveneens moeilijk heeft in Engeland.

Solskjaer geeft update: Van de Beek mag hopen op clash met Ziyech
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
0 - 0
Manchester United
Manchester United

De deze zomer van Ajax overgekomen Van de Beek worstelt in zijn eerste seizoen op Old Trafford, waarna hij sinds vorige week ook met fysieke klachten kampt. Zo moest hij vorige week de heenwedstrijd in de Europa League tegen Real Sociedad (0-4 winst) missen. Daarna hoopte Solskjaer dat de Oranje-international afgelopen weekend tegen Newcastle United weer inzetbaar zou zijn, maar ook tijdens de 3-1 overwinning ontbrak hij nog.

Donderdagavond zat Van de Beek ook tijdens de EL-return tegen Sociedad (0-0) niet bij de wedstrijdselectie, maar na afloop gaf Solskjaer een hoopvolle update. 'Paul Pogba is er helaas nog een paar weken uit. Maar ik hoop dat Donny, Edinson Cavani en Scott McTominay dit weekend weer beschikbaar zijn', zo sprak de Noorse manager, die deze vrijdag zijn 48ste verjaardag vierde.

En dat is hoe dan ook goed nieuws, vindt Solskjaer. 'Vanaf tot de interlandbreak van maart spelen we zes of zeven wedstrijden. Na Chelsea spelen we ook nog tegen Leicester City en West Ham United: allemaal belangrijke wedstrijden. Dit worden drie massive weken voor ons, dus het zou goed zijn als we weer een paar extra spelers tot onze beschikking hebben.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.