Soap ten einde: Club Brugge presenteert nieuwe trainer

Reacties

Na een zoektocht van enkele maanden heeft Club Brugge eindelijk een nieuwe trainer gepresenteerd. De club neemt de Noorse trainer Ronny Deila over van Standard Luik.

Soap ten einde: Club Brugge presenteert nieuwe trainer
© Pro Shots

Deila was naar verluidt zelf al lang rond met Club Brugge, maar was kritisch op de Belgische media die daarover schreven. Tot woensdag hield hij de kaarten dicht tegen de borst, maar een dag later hebben beide clubs de overstap wereldkundig gemaakt. Deila is in Brugge de opvolger van interim-trainer Rik De Mil, die de honneurs waarnam na het vertrek van Scott Parker, één van de slechtst presterende trainers in de geschiedenis van Club Brugge.

Deila moet Club Brugge weer kleur op de wangen geven. De club wist wel te overwinteren in de Champions League, maar haakte in de strijd om de Belgische titel al snel af en kent onderaan de streep een slecht sportief seizoen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.