Snelle terugkeer Schreuder in Brugge lijkt van de baan

Reacties

Rik De Mil lijkt de beste papieren te hebben om het seizoen af te maken als trainer van Club Brugge. De Vlaming werd vorige week tijdelijk voor de groep gezet om Scott Parker op te volgen, die al na enkele maanden aan de dijk werd gezet.

Snelle terugkeer Schreuder in Brugge lijkt van de baan
© Pro Shots
Club Brugge
Club Brugge
2 - 0
Standard Luik
Standard Luik

De Mil was assistent en werd doorgeschoven voor zolang de zoektocht naar een opvolger zou duren. In zijn eerste wedstrijd, een cruciale ontmoeting met Standard Luik in de strijd om een plek in de play-off om het kampioenschap, konden de blauw-zwarten voor het eerst in maanden overtuigen. Een 2-0 zege op de Waalse grootmacht zou volgens Het Laatste Nieuws genoeg zijn om De Mil het seizoen te laten afmaken, ook omdat de gewenste kandidaat Alfred Schreuder nog niet heeft toegehapt.

Het bestuur in het Jan Breydelstadion zou daarmee genoeg tijd hebben om zich te beraden op een opvolger voor volgend seizoen, het huidige duurt immers niet lang meer. De reguliere competitie telt in België nog vijf speelronden, Brugge is met rivaal AA Gent verwikkeld in de strijd om het vierde en laatste ticket voor de play-offs om de landstitel.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.