'Schreuder wijst terugkeer in Brugge onder gestelde voorwaarden af'

Reacties

De terugkeer van Alfred Schreuder op de bank bij Club Brugge is allerminst een uitgemaakte zaak. De Nederlandse trainer ligt (nog) niet op één lijn met de Belgische club.

'Schreuder wijst terugkeer in Brugge onder gestelde voorwaarden af'
© Pro Shots

Na het ontslag van Scott Parker werd Schreuder genoemd als de kandidaat voor de vacature bij het dolende Club Brugge. De Nederlander had afgelopen zomer de club als kampioen achtergelaten om bij Ajax verder te gaan.

In Amsterdam werd het geen succes, zoals het Club Brugge zonder Schreuder ook niet goed is afgegaan. De kansloze uitschakeling in de Champions League was de reden om met Parker de tweede trainer van dit seizoen de deur te wijzen.

Schreuder staat naar verluidt echter niet te springen om terug te keren in het Jan Breydel Stadion, zeker niet onder de gestelde voorwaarden. Volgens Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad wil hij een contract voor lange duur, waar de clubleiding juist niet te ver wil gaan na twee mismatches qua trainer.

Bovendien ligt er nog oud zeer, zo weet Sporza-analist Peter Vandenbempt. 'Ik heb ook begrepen dat de relatie tussen Schreuder en het bestuur naarmate de tijd vorderde steeds moeilijker werd. Hij kon bijvoorbeeld niet zo goed overweg met de inbreng van Vincent Mannaert. Daarom was Club Brugge op het einde van het seizoen niet van plan om hem aan boord te houden en was Schreuder niet van plan om aan boord te blijven. Is dat dan al uitgepraat of klopte dat niet?'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Club Brugge
Meer over Club Brugge
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.