Snel Genoa-debuut lonkt voor Strootman: 'Marseille blij mij kwijt te zijn'

Reacties

Kevin Strootman kan zondag zijn debuut maken voor Genoa. Drie dagen na zijn transfer is de middenvelder opgenomen in de selectie voor de wedstrijd tegen Atalanta Bergamo.

Snel Genoa-debuut lonkt voor Strootman: 'Marseille blij mij kwijt te zijn'
© Pro Shots
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo
0 - 0
Genoa
Genoa

Zijn terugkeer in de Serie A kreeg donderdag officieel zijn beslag. Genoa verloste Strootman en Olympique Marseille in ieder geval tot het einde van het seizoen van elkaar.

De 45-voudig Oranje-international heeft zo'n idee dat ze in Marseille geen traan laten om zijn vertrek. 'De clubleiding is volgens mij blij mij kwijt te zijn', zei de middenvelder bij zijn presentatie. 'De voorzitter (Jacques-Henri Eyraud, red.) zei dat ik mocht vertrekken of liever gezegd, dat ik moest vertrekken.'

Een definitief afscheid is het (nog) niet. Mogelijk keert Strootman terug in de Franse havenstad. Zijn contract loopt daar nog door. 'Het gaat nu om een huur, het kan definitief worden. We zullen na dit seizoen kijken', aldus de middenvelder.

Zondag kan Strootman zijn debuut maken voor Genoa. De middenvelder maakt deel uit van de selectie voor de wedstrijd tegen Atalanta Bergamo. Dat duel begint om 18.00 uur.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer K. Strootman
Meer over K. Strootman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.