Sneijder laat Ajax-hart spreken: 'Voor mij veel meer dan een voetbalclub'

Reacties

Wesley Sneijder heeft via social media laten weten dat hij zijn excuses heeft aangeboden bij de harde kern van Ajax, vanwege enkele 'niet handige' dingen die hij in het verleden heeft gedaan. Daarmee lijkt de recordinternational zich voor te bereiden op een terugkeer bij de club waar hij groot werd.

Sneijder laat Ajax-hart spreken: 'Voor mij veel meer dan een voetbalclub'
© Pro Shots

Vorige maand kon VI al melden dat Ajax met Sneijder in gesprek was over een rol in de technische staf van Maurice Steijn. De F-side liet vervolgens in een duidelijk statement weten dat Sneijder wat betreft de harde kern niet welkom is. Dit nadat de voormalig middenvelder een paar jaar geleden openlijk liet zien veel meer gevoel te hebben voor FC Utrecht.

Sneijder heeft inmiddels een gesprek gevoerd met leden uit de F-side en zijn excuses aangeboden, zo laat hij weten via social media. 'Voor eens een Ajacied, voor altijd een Ajacied, zo besluit hij zijn statement.

Sneijder heeft een rijk verleden bij Ajax. De middenvelder brak als toptalent uit de eigen jeugdopleiding door in de Johan Cruijff Arena en verdiende in 2007 een transfer naar Real Madrid. In de voorbije jaren maakte hij er geen geheim van ambities te hebben als trainer. Sneijder is nog niet in het bezit van een trainersdiploma.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.