Slot zet PSV aan het denken met bekeropstelling

Reacties

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft verrast met zijn basisopstelling voor het bekerduel met PSV. De coach stuurt op papier vijf verdedigers het veld in. Bart Nieuwkoop, Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, Dávid Hancko én Quilindschy Hartman hebben een basisplaats. Het is mogelijk dat Geertruida doorschuift naar het middenveld.

Slot zet PSV aan het denken met bekeropstelling
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 0
PSV
PSV

Na het duel met Vitesse (1-2 winst) stond er nog een vraagteken achter de naam van Hartman, hij viel geblesseerd uit voor rust. Ook Stengs was niet fit uit het duel met de Arnhemmers, maar hij start dus ook. Nieuwkoop is de nieuwe naam in de opstelling, hij speelt voor Javairô Dilrosun. In de eigen Kuip staat een plek in de kwartfinale van de TOTO KNVB-beker op het spel, de winnaar neemt het op tegen AZ.

Alireza Jahanbakhsh, Ayase Ueda, Ramiz Zerrouki en Yankuba Minteh zijn er bij Feyenoord nog steeds niet bij vanwege verplichtingen op de Azië Cup en Afrika Cup, Zerrouki en Minteh zijn inmiddels uitgeschakeld en kunnen dus terugkeren naar Feyenoord.

Hier alles over de opstelling van PSV.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.