Slot wijst na oefenduel op 'meest ongemakkelijke positie' bij Feyenoord

Reacties

Feyenoord moet volgens Arne Slot overwegen een nieuwe centrale verdediger te halen. De absentie van Gernot Trauner brengt de kwetsbaarheid aan het licht.

Slot wijst na oefenduel op 'meest ongemakkelijke positie' bij Feyenoord
© Pro Shots

Trauner is voorlopig niet beschikbaar voor Slot. De blessure van de Oostenrijker roept bij de trainer de vraag op of Feyenoord de markt moet opgaan. In het oefenduel met Go Ahead Eagles koos hij voor een noodoplossing met linkspoot Jacob Rasmussen.

'Ik zou bijna zeggen: gelukkig dat het nu gebeurt, dan weet alles en iedereen rondom Feyenoord hoe kwetsbaar we op die positie zijn', zei Slot tegen ESPN over de blessure van Trauner. 'Alarmbellen is een groot woord. We moeten vooral kijken hoe het met de blessure van Gernot gaat.'

Slot rekent erop dat Trauner binnen afzienbare tijd weer hersteld is. 'Maar dan heeft hij wel al vier weken gemist. En dan moet je het drukke programma in en je hebt daar amper een voorbereiding voor gehad. Dan ben je wel kwetsbaar over het algemeen. Daar zullen we kritisch naar moeten kijken. Rechts centraal is de meest ongemakkelijke positie op dit moment.'

De Eredivisie begint voor Feyenoord op 8 januari met een wedstrijd tegen FC Utrecht, dat de koploper in De Galgenwaard ontvangt.   

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.