Slot onderschat Cambuur niet en voert slechts één wijziging door

Reacties

Arne Slot neemt geen risico met zijn opstelling voor het uitduel bij hekkensluiter SC Cambuur. Ondanks de aankomende clash met AS Roma in de kwartfinale van de Europa League, heeft de coach van Feyenoord ervoor gekozen om nauwelijks iets te wijzigen in zijn opstelling. Alleen voorin is er één wissel: Igor Paixão mag starten. 

Slot onderschat Cambuur niet en voert slechts één wijziging door
© Pro Shots
SC Cambuur
SC Cambuur
0 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Feyenoord won afgelopen donderdag de heenwedstrijd tegen AS Roma in de kwartfinale van de Europa League (1-0) en kwam zonder kleerscheuren uit dat duel. Lutsharel Geertruida had in de slotfase weliswaar wat last, maar kan zondag tegen Cambuur gewoon beginnen.

De vraag was of Slot met het oog op de return wat spelers rust zou gaan geven. Daar is in ieder geval in de basisploeg nauwelijks sprake van: de opstelling is slechts op één plek gewijzigd. Paixão mag het nu weer laten zien, op de plek van Alireza Jahanbakhsh. Vorige week tegen RKC Waalwijk startte de Braziliaan ook al.

Tussen de palen maakt Justin Bijlow zijn Eredivisie-rentree. De keeper stond donderdag tegen Roma ook al onder de lat, na een succesvolle revalidatie van een armbreuk.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökcü, Szymanski; Paixão, Giménez, Idrissi. 

Feyenoord hoopt in Leeuwarden een volgende stap richting de landstitel te kunnen zetten. De ploeg van Slot staat, met nog zes speelronden te gaan, acht punten voor op Ajax en PSV.

Volg SC Cambuur - Feyenoord via VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.