Slot niet gediend van vergelijking met Simeone: 'Echt gênant dat je dat zegt'

Reacties

Arne Slot was er na afloop van de bekeroverwinning van Feyenoord op PSV niet van gediend om vergeleken te worden met Atlético Madrid-trainer Diego Simeone. De oefenmeester van Feyenoord vond juist dat hij zich zeer rustig had gehouden tijdens de bekerkraker.

Slot niet gediend van vergelijking met Simeone: 'Echt gênant dat je dat zegt'
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 0
PSV
PSV

Simeone staat erom bekend met uitzonderlijk veel passie langs de zijlijn te staan. Negentig minuten lang is hij aan het coachen, schreeuwen, rennen en vliegen. Tijdens Feyenoord tegen PSV liepen de emoties bij vlagen hoog op, ook op de bank van beide ploegen. Toen Slot na afloop op de persconferentie met Simeone werd vergeleken, schoot hij in de verdediging.

'Dat is echt gênant dat je dat zegt', reageerde de verbaasde Slot. 'Dan zou ik je willen vragen om de beelden nog eens terug te kijken. Want ik heb gewoon heel rustig langs de zijlijn gestaan. Niet meer dan dat. Aan het einde heb ik alleen even gevraagd of het een ingooi of een vrije trap was, in alle rust. Want dat scheelt nogal voor hoe mijn spelers zich moeten positioneren.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bij diverse arbitrale beslissingen, veerde de bank op. 'Iedereen vloog om mij heen, maar ik bleef gewoon staan. Dus als jij mij graag zo wil framen, be my guest. Maar dat is zo totaal niet waar. Ik was echt volledig rustig en heb niet één keer wat tegen de vierde official of tegen de scheidsrechter gezegd.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.