Slot maakt 'Conference League-afvaller' bij Feyenoord bekend

Reacties

Cole Bassett is door Feyenoord niet ingeschreven voor het vervolg van de Conference League. De Rotterdammers mochten, zoals elke club, maar drie nieuwelingen aan de lijst toevoegen en de keuze is gevallen op Patrik Wålemark, Jorrit Hendrix en Philippe Sandler.

Slot maakt 'Conference League-afvaller' bij Feyenoord bekend
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
4 - 0
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam

De UEFA moet de geactualiseerde Conference League-lijsten nog publiceren, maar hoofdtrainer Arne Slot meldde vrijdag tijdens het persmoment richting de derby tegen Sparta Rotterdam in speelronde 21 van de Eredivisie al wie er is 'afgevallen'.

De Rotterdammers huren eenmalig Amerikaans international Bassett van Colorado Rapids. Philippe Sandler kwam deze winter over van Manchester City, Hendrix wordt gehuurd van Spartak Moskou en Wålemark werd overgenomen van BK Häcken. Bassett heeft vrijdag overigens zijn werkvergunning gekregen en volgens Slot is het 'aannemelijk' dat hij zondag bij de selectie zal zitten.

In de Europa League stond Barcelona-trainer Xavi voor eenzelfde keuze, waarbij Dani Alves het kind van de rekening werd.

Feyenoord is als groepswinnaar rechtstreeks geplaatst voor de achtste finale van de Conference League; het mag de tussenronde dus overslaan. Op 25 februari wordt geloot voor de laatste zestien. De data van deze duels zijn 10 en 17 maart.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.