Slot komt met goed blessurenieuws over sterkhouders Feyenoord

Reacties

Feyenoord-trainer Arne Slot is positief over de revalidatie van Justin Bijlow, Gernot Trauner en Calvin Stengs. Het drietal viel dit kalenderjaar weg met relatief zware blessures, maar het herstel verloopt volgens schema en na de interbreak verwacht de coach ze weer terug.

Slot komt met goed blessurenieuws over sterkhouders Feyenoord
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
3 - 0
Heracles Almelo
Heracles Almelo

Stengs viel twee weken geleden weg bij de Rotterdammers met een op het oog heel zware blessure, maar eerder werd al duidelijk dat de schade relatief meevalt. 'Dat is een opluchting voor hem, voor de spelers en voor mij. Mooi dat het geen zware blessure is, we hopen dat hij er na de interlandbreak weer bij is, en dat verwachten we ook', zei Slot over de creatieve middenvelder.

Hetzelfde geldt mogelijk voor Trauner en Bijlow, die de coach dan mogelijk ook alweer terugverwacht. Thomas van den Belt keert dit weekend weer terug op het wedstrijdveld: hij maakt zaterdag zijn eerste minuten bij de beloften van de Rotterdammers. Gjivai Zechiël ligt nog wel voor een langere tijd uit de roulatie.

Kinkhoest
Ook over zijn eigen medische toestand gaf Slot een update tijdens de persconferentie. De coach ontbrak op bezoek bij Almere City vanwege griep en loopt al wekenlang met keelklachten hoestend rond. Inmiddels is duidelijk dat Slot kinkhoest heeft. 'Ze noemen het ook wel de honderd-dagen-hoest. Het is alleen in het begin heel besmettelijk en toen ben ik ook een aantal dagen thuis geweest. Maar als je dat hebt, ben je misschien ook wel vatbaarder voor een andere virussen', doelde Slot op zijn laatste afwezigheid.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Eredivisie

Stand Eredivisie 2023/2024

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
PSV
31
27
3
1
103-17
+86
84
2
Feyenoord
31
23
6
2
80-24
+56
75
3
FC Twente
31
19
6
6
59-31
+28
63
4
AZ
30
16
7
7
59-35
+24
55
* Actueel tot en met 25 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer A. Slot
Meer over A. Slot
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.