Slot hoopt op snelle rentree Trauner: 'Dat is ook wel noodzakelijk'

Reacties

Feyenoord-trainer Arne Slot verwacht en hoopt centrale verdediger Gernot Trauner deze week weer op het trainingsveld te begroeten. De Oostenrijkse verdediger moest het oefenduel met Olympique Lyon zondag laten schieten vanwege een blessure en was daarmee zeker niet de eerste Feyenoorder met klachten in de voorbereiding.

Slot hoopt op snelle rentree Trauner: 'Dat is ook wel noodzakelijk'
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
0 - 2
Olympique Lyonnais
Olympique Lyonnais

'Ik heb goede hoop hij deze week weer kan aansluiten', stelde Slot tijdens de persconferentie na het duel met de ploeg van Peter Bosz, die met 0-2 won in De Kuip.

Of Trauner woensdag op Varkenoord in het oefenduel met NAC Breda van de partij is, is nog zeer de vraag. 'Dat zou weleens te vroeg kunnen komen', aldus Slot. 'Volgende week zondag hoop ik wel dat hij kan starten', keek hij ook al naar het vriendschappelijke duel met Osasuna, dat achter gesloten deuren zal worden afgewerkt.

Een basisplaats voor Trauner in dat duel zou Slot zeer goed uitkomen. 'Dat is ergens ook wel noodzakelijk, want hij heeft pas maximaal 45 minuten per wedstrijd in de benen. Daar lopen we dus wel tegenaan. Jongens die er of nog niet zijn of met een bl;essuredoor de voorbereiding zijn gegaan. Dat is niet ideaal', zo doelde hij op Orkun Kökçü, voor wie hetzelfde geldt. Ook aanwinst Sebastian Szymanski is nog niet wedstrijdfit.

Ideaal zijn de lichte klachten niet voor Slot en Feyenoord. 'Al zullen we ons daar nooit achter verschuilen. In Arnhem zullen we er moeten staan tijdens de eerste competitiewedstrijd van het seizoen.'

Vitesse
Vitesse
2 - 5
Feyenoord
Feyenoord
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.