Slot gooit topaankoop direct voor de leeuwen bij bezoek aan FC Utrecht

Reacties

Luka Ivanusec gaat zondag zijn debuut maken voor Feyenoord. Trainer Arne Slot heeft in zijn basisopstelling voor het duel met FC Utrecht een plaatsje vrijgemaakt voor de Kroaat.

Slot gooit topaankoop direct voor de leeuwen bij bezoek aan FC Utrecht
© Pro Shots
FC Utrecht
FC Utrecht
1 - 5
Feyenoord
Feyenoord

Vorige week werd Ivanusec rondom de competitiewedstrijd tegen Almere City (6-1) nog gepresenteerd in De Kuip. De vleugelspeler kwam met hoge verwachtingen over van Dinamo Zagreb. Gezien het directe vertrouwen van Slot heeft hij die verwachtingen op het trainingsveld alvast waargemaakt.

De basisplaats van Ivanusec betekent dat Yankuba Minteh op de reservebank begint. De vleugelaanvaller mocht tegen Almere City nog aan de aftrap beginnen, maar moet nu pas op de plaats maken. Iets wat Bart Nieuwkoop ook moet doen. De rechtsback keert terug van een schorsing, maar is zijn plaats door de terugkeer van Gernot Trauner inmiddels ook verloren.

Verder kiest Slot in De Galgenwaard voor de gebruikelijke namen. Timon Wellenreuther staat vanwege de absentie van de geblesseerde Justin Bijlow onder de lat. Mats Wieffer, Quinten Timber en Calvin Stengs vormen het middenveld, waardoor Ramiz Zerrouki zich zal moeten richten op een rol als invaller.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Paixão, Giménez, Ivanusec.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.