Slot geeft update over fitheid Geertruida, Toornstra en Sinisterra

Reacties

Feyenoord kan in de Eredivisie-wedstrijd tegen Willem II niet beschikken over Lutsharel Geertruida. De verdediger kwam met een blessure terug van Jong Oranje. Achter de naam van aanvoerder Jens Toornstra staat een vraagteken.

Slot geeft update over fitheid Geertruida, Toornstra en Sinisterra
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 0
Willem II
Willem II

'Geertruida kwam al na twee dagen terug en zal niet beschikbaar zijn tegen Willem II', vertelt Slot vrijdagochtend op zijn persconferentie in aanloop naar het duel met de Tilburgers van zaterdagavond. 'En ik kreeg vanochtend een berichtje van de dokter dan Jens Toornstra wat koorts heeft. Die heeft geen interlandbreak gehad, maar dat zal voor zaterdag ook nog een twijfelgeval zijn.'

Luis Sinisterra is wél fit genoeg om te spelen, zo meldt Slot. De Colombiaan speelde woensdag nog een cruciale WK-kwalificatiewedstrijd met Colombia. 'Luis kwam donderdag na de training pas terug, dus hij is nog wel op 1908 geweest. Het was voor hem heel dubbel, omdat hij twee keer in de basis stond, wat voor hem natuurlijk wel heel mooi was. Maar ze hebben zich niet geplaatst voor het WK, wat voor hem een enorme teleurstelling was', zegt Slot.

'We gaan zaterdagavond zien hoe hij dat verwerkt heeft, want hij gaat wel starten, kan ik je vertellen. We hebben namelijk ook gemerkt dat als hij er niet bij is, het niet altijd goed voor ons geweest is. Dus als hij enigszins fit is, en dat is hij, dan gaat hij gewoon spelen', benadrukt Slot.

Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.