Slechte start voor Feyenoord Onder-21 ondanks impulsen Arnesen

Reacties

Feyenoord Onder-21 heeft voor de tweede keer in drie speelrondes verloren in de nieuwe beloftencompetitie. Zaterdagmiddag bleken de talenten van ADO Den Haag te sterk voor de Rotterdammers: 3-1.

Slechte start voor Feyenoord Onder-21 ondanks impulsen Arnesen
© Pro Shots

Het beloftenteam van Feyenoord werd deze week nog verder versterkt met de komst van huurling Sondre Skogen. Hij was al de derde aanwinst voor Feyenoord Onder-21. Technisch directeur Frank Arnesen bouwde zo verder aan de toekomst. Het doel is zo snel mogelijk te promoveren naar de Keuken Kampioen Divisie, om zo de grootste talenten van de club een beter podium te bieden voor de ontwikkeling richting het eerste elftal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bij Feyenoord speelden onder anderen Dylan Vente, Naoufal Bannis en Achraf El Bouchataoui mee. Nieuweling Skogen stond ook direct in de basis en zag hoe ADO via een counter direct op voorsprong kwam dankzij Evan Rottier. Vlak voor rust werd het 2-0 voor de Hagenezen via Jonathan Mulder. Feyenoord kwam in de tweede helft nog terug door Mikael Tørset Johnsen, die gehuurd is van Rosenborg BK. Het lukte de ploeg van Rini Coolen ondanks diverse kansen niet om nog een gelijkmaker te forceren. In de extra tijd incasseerden de bezoekers met de 3-1 van Sem Steijn (zoon van NAC Breda-coach Maurice Steijn) de genadeklap.

Feyenoord is zo slecht gestart in de nieuwe beloftencompetitie. Volgende week is er een kans op eerherstel. Dan komt NEC Onder-21 op bezoek.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.