Weer buitenlandse aanwinst voor Feyenoord Onder-21

Reacties

Feyenoord en technisch directeur Frank Arnesen blijven bouwen aan de toekomst. Met de komst van huurling Sondre Skogen heeft de club voor de derde keer toegeslagen om het elftal van Feyenoord Onder-21 te versterken.

Weer buitenlandse aanwinst voor Feyenoord Onder-21
© Pro Shots

Skogen komt op huurbasis over van Rosenborg en tekent voor een half jaar, tot het einde van de eerste seizoenshelft. Daarmee treedt hij in de voetsporen van Mikael Tørset Johnsen, die eind augustus een soortgelijke transfer maakte.

De twintigjarige Skogen is een Noorse verdediger, die aanvoerder was bij het tweede elftal van Rosenborg. Tot een debuut in de hoofdmacht kwam het nog niet voor Skogen, hij maakte wel deel uit van de wedstrijdselectie. Skogen werkte in Noorwegen samen met de huidige trainer van Feyenoord Onder-21, Rini Coolen (rechts op de hoofdfoto).

Feyenoord heeft goede hoop dat Skogen voor de eerstvolgende wedstrijd van Feyenoord Onder-21 inzetbaar is. Als het papierwerk snel in orde is kan Skogen al in actie komen tegen ADO Den Haag Onder-21. Het tweede elftal van Feyenoord boekte vorige week zijn eerste overwinning, door het team van de gezamenlijke jeugdopleiding van FC Twente en Heracles Almelo met 3-1 te verslaan. In dat duel zat een andere buitenlandse aanwinst van Feyenoord – Bernardo Silva – op de bank.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.