Slachtoffer 'horror-tackle' Witsel hervat looptraining

Anderlecht-verdediger Marcin Wasilewski heeft de looptraining hervat. De Poolse verdediger werd in het duel met Standard Luik op 30 augustus slachtoffer van een dwaze tackle van Axel Witsel en liep een dubbele beenbreuk op.

Slachtoffer 'horror-tackle' Witsel hervat looptraining

In het immer beladen duel tussen de Belgische topclubs maakte Witsel een overtreding over de bal met gestrekt been. De dubbele breuk die door de horror-tackle werd veroorzaakt leek even carrière-bedreigend, maar Wasilewski liep maandag in het Constant Vanden Stock Stadion een half uur rondjes. Zijn rentree wordt niet eerder verwacht dan komend seizoen.

De 29-jarige verdediger vertelde dat hij geen gevoel meer heeft in de huid van zijn been en specialisten verklaarden dat dit waarschijnlijk ook niet meer terugkomt. Bij het rondjeslopen viel tevens op dat zijn getroffen rechterbeen beduidend minder gespierd was dan zijn linkerbeen en hij nog immer mank liep.

In diezelfde wedstrijd scheurde Jan Polak zijn kruisbanden na een duel met Igor De Camargo. De Tsjech herstelt voorspoedig en zijn rentree op het veld wordt binnenkort verwacht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen