Witsel hoopt zich snel te verontschuldigen bij Wasilewski

Axel Witsel hoopt snel persoonlijk zijn excuses te kunnen maken aan Marcin Wasilewski. De middenvelder van Standard Luik heeft Anderlecht benaderd met de vraag of hij de Poolse verdediger binnenkort kan komen opzoeken.

Witsel hoopt zich snel te verontschuldigen bij Wasilewski

'Ik wil hem vertellen dat ik hem niet opzettelijk heb geblesseerd', meldt Witsel in Standard Magazine. 'Ik hoop dat Anderlecht positief zal antwoorden op mijn vraag om Wasilewski te zien. Want ik hoop maar één ding: dat Wasilewski weer snel op een voetbalveld te zien zal zijn.'

In het duel Anderlecht-Standard Luik op 30 augustus (1-1) brak Witsel met een over-de-bal-tackle het been van Wasilewski op twee plaatsen. De twintigjarige middenvelder is nu halverwege zijn schorsing van acht wedstrijden. Bij de beloften van Les Rouches houdt hij bij thuiswedstrijden zijn wedstrijdritme intact. Uitwedstrijden vormen vooralsnog een te hoog risico.

Voordat Witsel op 30 oktober zijn rentree maakt in de Belgische competitie werkt hij bij zijn club een extra trainingsprogramma af. 'Ik heb nu tijd om aan mijn zwakke punten te werken: de snelheid en de agressiviteit in de duels', besluit de middenvelder met een opvallende conclusie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen