Skoubo voelt wél waardering bij Roda JC

Mads Junker krijgt bij Roda JC in Morten Skoubo een landgenoot als aanvalspartner. De transfer van de Deen is voor alle partijen positief.

Skoubo voelt wél waardering bij Roda JC

Roda JC gaat Skoubo op huurbasis overnemen van FC Utrecht. De 29-jarige aanvaller, die donderdag de medische keuring ondergaat als laatste formaliteit, kijkt er naar uit weer regelmatig aan spelen toe te komen.

'Ik heb bij Roda JC gesproken met de technisch directeur en de trainer, en die geloven in mij en willen mij', zei Skoubo op firstartist.dk, de website van zijn zaakwaarnemer. 'Het is geweldig om bij een club te komen waar je wordt gewaardeerd.' Bij FC Utrecht voelt Skoubo minder vertrouwen. De Deense aanvaller bleef door blessures afgelopen seizoen steken op twaalf competitiewedstrijden en dreigde dit jaar helemaal buiten de boot te vallen.

Roda JC zat door blessureleed juist verlegen om een extra aanvaller. Rihairo Meulens, die transfervrij naar Kerkrade kwam, moet vanwege een meniscusblessure voorlopig verstek laten gaan. Mads Junker en Anouar Hadouir kampen eveneens met knieblessures, maar hervatten waarschijnlijk donderdag de training.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen