'Sinkgraven bedankte voor kans op meer speeltijd in België'

Reacties

Aan het einde van de transfermarkt is RSC Anderlecht nog op de lijn gekomen voor Daley Sinkgraven. De linksback van Bayer Leverkusen heeft het aanbod van de dolende recordkampioen van België afgewimpeld.

'Sinkgraven bedankte voor kans op meer speeltijd in België'
© Pro Shots

Dit weet Het Nieuwsblad. Anderlecht, dat een werkelijk abominabel seizoen doormaakt, was in de laatste uren van januari nog druk op zoek naar versterking. De Brusselaars kwamen zo onder meer uit bij Sinkgraven, wiens diensten volgens de krant al eerder bij de paars-witten waren aangeboden. Deze keer heeft de Drent zelf bedankt. Dit ondanks het feit dat Sinkgraven in de BayArena weinig speelt: hij staat dit seizoen op slechts 177 minuten.

Anderlecht was nog druk woensdagavond. Ze kochten Islam Slimani als extra aanvaller, een positie waarop versterking nodig was na de transfer van Fabio Sílva naar PSV. De Belgen staan in eigen land slechts in de middenmoot, en beginnen spoedig weer aan hun Conference League-avontuur. In de tussenronde wacht Ludogorets.

Sinkgraven, vijfvoudig international, trok in 2019 van Ajax naar Bayer Leverkusen en speelde sindsdien 72 wedstrijden voor Die Werkself. Zijn contract in Duitsland loopt komende zomer af. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.