Simeone weigert over titelrace te praten

Reacties

Ondanks het succes van Atlético Madrid op bezoek bij Valencia wil trainer Diego Simeone zich niet uitlaten over de titelrace met Barcelona. De focus van de Argentijn ligt ergens anders.

Simeone weigert over titelrace te praten

'We houden vast aan ons doel, en dat is boven onszelf uit te stijgen. En dat gaan we ook niet veranderen', zei Simeone na de 3-1 overwinning op Valencia, waarmee Atlético in het spoor van koploper Barcelona bleef en zijn vorm toonde op weg naar de Champions League-return tegen PSV op 15 maart.

Simeone wil daarom niet te veel woorden vuil maken aan de kansen op de Spaanse titel. 'We proberen jaar in, jaar uit boven onszelf uit te stijgen. Dit seizoen is het niet anders, maar dat is niet zo makkelijk met zoveel verschillende spelers. Onze gemiddelde leeftijd was vandaag 24. Het is niet eenvoudig om te spelen met zoveel jonge spelers. En het is ook niet makkelijk om die te leren dat het team belangrijker is dan al het andere.'

Simeone mocht dan wijzen op de jeugd in zijn ploeg, het was een routinier die Atlético op weg naar de zege hielp. Fernando Torres (31) bracht als invaller in de 72ste minuut de Rojiblanco's op een 2-1 voorsprong. 'Hij speelde fantastisch, maar ik ben blij met het optreden van de ploeg als geheel', haalde de Argentijn zijn stokpaardje weer van stal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.