Simeone lacht stortvloed aan kritiek weg: 'Het maakt mij niet uit'

Reacties

De speelstijl van Atlético Madrid tegen Manchester City is Diego Simeone op veel kritiek komen te staan. De trainer haalt er zijn schouders over op.

Simeone lacht stortvloed aan kritiek weg: 'Het maakt mij niet uit'
Manchester City
Manchester City
1 - 0
Atlético Madrid
Atlético Madrid

'Het maakt mij niet uit wat anderen denken', aldus Simeone in de Spaanse media. 'Iedereen heeft zijn eigen gedachten en moet gerespecteerd worden. Vanuit nederigheid moeten we blijven werken en ons best doen voor Atlético. We kunnen geen belang hechten aan wat mensen van buiten denken of zeggen.'

Simeone liet Atlético dinsdag tegen Manchester City extreem verdedigend spelen, maar toch ging men door een doelpunt van Kevin De Bruyne onderuit. Onder anderen Marco van Basten en Arrigo Sacchi stoorden zich aan de tactiek van Atléti.

'Het is niet leuk om te kijken, het is niet leuk voor de mensen. Die haken af. Ze gaan lekker naar Netflix of wat anders kijken', zei Van Basten. Sacchi noemde het spel van de Madrilenen in La Gazzetta dello Sport 'saai': 'De supporters vragen om schoonheid, om emotie. Welke emotie kan er zitten in een lange bal vijftig meter van achteruit?'

Voor het eerst sinds APOEL Nicosia in 2012 ondernam een kwartfinalist van de Champions League, Atlético dus, in negentig minuten tijd niet één doelpoging.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.