Simeone: 'Barcelona niet in de war door één nederlaag'

Reacties

Atlético Madrid-trainer Diego Simeone is opgelucht dat hij verlost is van zijn defensieve problemen. In de Champions League-kraker tegen Barcelona van dinsdag heeft hij zijn beste verdedigers keihard nodig.

Simeone: 'Barcelona niet in de war door één nederlaag'

Zowel Diego Godín als Stefan Savic kan dinsdag in actie komen in Camp Nou. 'Tegen de aanval van Barcelona moeten we echt op ons best zijn', benadrukt Simeone het belang van de aanwezigheid van de twee centrumverdedigers. Zaterdag tegen Real Betis moest de trainer nog improviseren, want doordat zowel Savic als Godín ontbrak stonden de onervaren Lucas Hernández en Nacho Monsalve achterin.

Simeone kijkt uit naar de clashes met Barcelona. 'Het zijn voor ons de leerzaamste wedstrijden die er zijn. Beide teams kennen elkaar ontzettend goed, dus het is heel moeilijk om met een verrassing op de proppen te komen. We weten van elkaar wat we kunnen en wat we minder goed kunnen', aldus de Argentijn.

De coach is lovend over het werk dat Luis Enrique verricht heeft bij Barcelona. 'Onder hem speelt Barça met een herkenbare filosofie en dat levert spectaculaire resultaten en wedstrijden op.' Simeone denkt niet dat Barça bijzonder aangeslagen is door de 1-2 nederlaag tegen Real Madrid van zaterdag. 'Ik verwacht dat ze een topprestatie zullen leveren. Zij raken niet in de war van één nederlaag.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.