Sheriff schrijft CL-historie: 'Dromen komen uit'

Reacties

Voor het eerst zal bij de loting voor de groepsfase van de Champions League ook een Moldavisch vlaggetje te zien zijn. Sheriff Tiraspol zorgde woensdag voor die primeur.

Sheriff schrijft CL-historie: 'Dromen komen uit'
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
0 - 0
Sheriff Tiraspol
Sheriff Tiraspol

Na verschillende pogingen het miljardenbal te bereiken slaagde Sheriff er nu wel in. Dinamo Zagreb werd als laatste horde genomen. In de heenwedstrijd was de meer dan voldoende basis gelegd voor het bereiken van de ultieme droom.

'Dromen komen uit', schreef de club op Facebook na de historische prestatie van het 'dreamteam'. Ook de bond van Moldavië was meer dan gelukkig met 'Eurofantastisch Sheriff'. 'Geschiedenis!!! Voor het eerst heeft het Moldavische voetbal een vertegenwoordiger in de UEFA Champions League!'

Middenvelder Sébastien Thill kon zijn geluk niet op na het doelpuntloze gelijkspel. 'We zijn voetballers en willen spelen tegen de beste clubs. Het maakt niet uit tegen wie we loten. Er is zoveel blijdschap en emotie bij ons.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.