Sevilla geeft Milan-flop André Silva kans op eerherstel

Reacties

André Silva vertrekt na een seizoen al bij AC Milan. De 22-jarige spits maakt de tijdelijke overstap naar Sevilla, dat een optie tot koop bedongen heeft.

Sevilla geeft Milan-flop André Silva kans op eerherstel

Silva was vorige zomer een van de meest veelbelovende namen van het elftal aan nieuwe spelers dat AC Milan binnenhengelde. De Portugees werd voor 38 miljoen euro overgenomen van FC Porto.

De aanvaller kon de hoge verwachtingen evenals veel andere nieuwelingen niet waarmaken. Silva scoorde slechts twee keer in de Serie A, maar liet in de Europa League met acht goals wel zijn klasse zien. Afgelopen zomer ging hij naar het WK met de Portugese ploeg, waar Cristiano Ronaldo hem als troonopvolger ziet.

Door de komst van Gonzalo Higuaín van Juventus naar Milan en de aanwezigheid van jeugdproduct Patrick Cutrone mochten Nikola Kalinic (die bij Atlético Madrid heeft getekend) en Silva vertrekken.

Sevilla heeft zijn kans gegrepen en huurt het grote talent dit seizoen van Milan. Aan het einde van het seizoen kunnen de Andalusiërs hem voor een bedrag van naar verluidt 30 miljoen euro definitief inlijven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.