Senesi maakt fans na wondergoal nog blijer: 'Ben hier op mijn plek'

Feyenoord-verdediger Marcos Senesi speelde zondagmiddag een absolute hoofdrol tegen ADO Den Haag, door zijn club op een geweldige wijze weer op voorsprong te zetten na een stroeve start. Na de wedstrijd sprak hij over zijn goal en de geruchten over een eventueel vertrek uit Rotterdam.

Feyenoord
Feyenoord
4 - 2
ADO Den Haag

Al in de elfde minuut was Feyenoord op achterstand gekomen tegen ADO, nog voor rust was het Lutsharel Geertruida die de gelijkmaker produceerde. Over de 2-1 werd het langst doorgepraat, met een stijlvolle halve omhaal scoorde Senesi. 'Het was echt ongelooflijk', blikt Senesi bij de NOS terug op alweer zijn vierde goal in dienst van Feyenoord.

'Toen ik de bal in de lucht zag hangen, dacht ik: schieten', haalt Senesi de goal terug in zijn gedachten. 'Toen maakte ik een prachtgoal, ik ben blij dat ik mijn team op deze manier kon helpen.' In De Kuip werd het uiteindelijk nog 2-2, maar in de laatste twintig minuten trok Feyenoord de wedstrijd alsnog naar zich toe. 'Dit was een belangrijke zege na het puntenverlies tegen FC Twente', doel Senesi op het 1-1 gelijkspel van vorige week. 'Toen speelden we niet goed, vandaag lieten we meer zien. We moeten op deze manier doorgaan.'

Senesi maakt indruk in het shirt van Feyenoord en hier en daar werd al een beetje geïnformeerd naar de fysiek sterke verdediger. Aan een vertrek denkt de mandekker echter niet. 'Ik heb het erg naar mijn zin bij Feyenoord. Ik ben hier op mijn plek en dat is belangrijk voor me. Ik heb niets gehoord over een mogelijke transfer, mijn gedachten zijn nu bij Feyenoord.'

De volgende wedstrijd van Feyenoord is tegen Willem II op 4 oktober. Op dat moment weten de Rotterdammers ook wie ze treffen in de groepsfase van de Europa League. De loting voor die fase van het toernooi is immers op 2 oktober.