Drie ex-Eredivisie-spelers maken kans op Premier League-uitverkiezing

Reacties

De Premier League heeft donderdag de acht genomineerden voor de Speler van de Maand-verkiezing bekendgemaakt. Opvallend is dat drie spelers een verleden in de Eredivisie hebben.

Drie ex-Eredivisie-spelers maken kans op Premier League-uitverkiezing

Trent Alexander-Arnold, Matheus Cunha, Mohammed Kudus, Michael Olise, Cole Palmer, Marcos Senesi, Dominic Solanke en Heung Min Son maken kans om in de voetsporen te treden van Harry Maguire. De verdediger van Manchester United mocht zich de Speler van de Maand november noemen. De nieuwe verkiezing gaat over de duels in december.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Kudus vertrok afgelopen zomer van Ajax naar West Ham United, begon nog op de bank, maar is inmiddels van onschatbare waarde voor The Hammers. De Ghanees scoorde vorige maand vier keer in zes wedstrijden. Dat deed ook Bournemouth-spits Solanke, die in het verleden op huurbasis bij Vitesse speelde.

Ploeggenoot Senesi scoorde twee keer, maar de voormalig Feyenoorder blonk ook in defensief opzicht uit. Vier van de zes wedstrijden hoefde Bournemouth geen doelpunt te incasseren en dat is mede te danken aan Senesi. Dat heeft de Argentijn een fraaie nominatie opgeleverd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.