Zondebok Maguire uitgeroepen tot Speler van de Maand

Reacties

Harry Maguire is in de prijzen gevallen. De verdediger van Manchester United werd vrijdag uitgeroepen tot Speler van de Maand in de Premier League.

Zondebok Maguire uitgeroepen tot Speler van de Maand
© Pro Shots

Voor Maguire is de prijs een opsteker. Niet omdat Manchester United sportief stroef draait, ook omdat hij regelmatig het mikpunt van kritiek en spot is. In de competitiewedstrijden tegen Fulham, Luton Town en Everton liet Maguire een sterke indruk achter en dat leverde hem deze prijs op. In die wedstrijden kreeg Manchester United ook geen enkel tegendoelpunt. 

Maguire raakte onder manager Erik ten Hag zijn basisplaats én aanvoerdersband kwijt, maar bleef daar rustig onder. 'Ik wil niet te veel focussen op één speler, maar Harry heeft te maken met heel wat kritiek en doet het nu erg goed voor ons. Ik hoop dat hij dit niveau kan vasthouden', zei de nieuwe aanvoerder Bruno Fernandes onlangs. 

'Ik heb altijd gezegd: als je het goed doet, blijf je staan', vertelde Ten Hag recentelijk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.