Selectie NAC Breda is rond: 'Hiermee gaan we het doen'

De transferperiode duurt nog een maand, maar NAC Breda zal zich niet meer laten zien op de markt. Technisch directeur Jeffrey van As heeft gesteld dat er geen spelers meer bij gaan komen.

Selectie NAC Breda is rond: 'Hiermee gaan we het doen'

NAC Breda haalde in een eerder stadium al een flink aantal spelers. Kees Kwakman (foto), Gábor Babos, Jeffrey Sarpong, Henrico Drost, Joey Suk, Rydell Poepon, Gill Swerts, en Boldizsár Bodor zijn al binnen gehaald. En daar blijft het ook bij. 'De selectie van NAC is rond, met deze groep moeten we het doen', aldus Van As tegenover Voetbal International.

Matthew Amoah trainde een tijdje mee met NAC Breda, maar koos uiteindelijk voor een dienstverband bij Heracles Almelo. De Brabanders balen van zijn keuze, maar zijn salariseisen waren te gortig. Hetzelfde geldt voor Orlando Engelaar. De oud-speler van onder meer PSV en Schalke 04 houdt zijn conditie op peil in Breda, maar is te duur.

Er werd nog wel gespeculeerd dat aanvaller Alex Schalk door FC Utrecht nauwlettend in de gaten werd gehouden. Manager spelerszaken Edwin de Kruijff spreekt die berichten echter tegen. 'Schalk is voor ons geen optie en zal ook geen optie worden.' (Dennis van Bergen)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen