Seedorf, Sneijder en Onana trekken de aandacht tijdens galawedstrijd van Eto'o

Reacties

De supporters van Internazionale hebben maandagavond een eerste glimp kunnen opvangen van Andre Onana. De doelman stond in het Stadio Giuseppe Meazza op doel bij een door Samuel Eto'o georganiseerde galawedstrijd, waarin drie Nederlanders hun opwachting maakten.

Seedorf, Sneijder en Onana trekken de aandacht tijdens galawedstrijd van Eto'o
© Pro Shots

Eto'o had twee ploegen samengesteld met topspelers uit heden en verleden, die het tegen elkaar opnamen in de zogeheten Integration Heroes Match. Met het duel wilde de voormalig topspits uit Kameroen aandacht vragen voor discriminatie. Naast Onana en Eto'o zelf verschenen onder meer Francesco Totti, Andrea Pirlo en Paulo Dybala op het veld. Patrick Kluivert, Clarence Seedorf en Wesley Sneijder zorgden in Milaan (waar AC Milan zijn titelfeest vierde) voor het Nederlandse tintje.

Sneijder zat in één team met Kluivert en liet zich in de openingsfase gelden, door met een prima steekpass Filippo Inzaghi weg te sturen. Hij klopte Onana en opende de score (zie video onder). Seedorf was verantwoordelijk voor de gelijkmaker en via goals van Alessandro Matri en Gilardino kwam de ploeg in de witte shirts op een 1-3 voorsprong. Na de onderbreking passeerde Eto'o Onana voor de 2-3; het slotakkoord kwam op naam van Seedorf, die in dit duel dus tweemaal scoorde (2-4). 

Vooraf ging er veel aandacht uit naar Onana, die naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe doelman van Inter wordt. De afgetreden kampioen heeft de komst van de Ajax-doelman nog niet officieel bevestigd. Ook om Dybala was wel het een en ander te doen: de Argentijn vertrekt met een aflopend contract bij Juventus en wordt begeerd door Inter. 'Paulo, we verwachten je hier', stond er op een spandoek in het stadion te lezen.

de assist van sneijder bij de 1-0 van inzaghi

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.