Seedorf niet van slag na nieuwe domper: 'Zag een levend team'

Reacties

Clarence Seedorf toonde zich vrijdagavond na de 2-0 nederlaag van 'zijn' Deportivo la Coruña bij Girona optimistisch. De Nederlander laat zich niet van de wijs brengen door de nieuwe domper.

Seedorf niet van slag na nieuwe domper: 'Zag een levend team'

'Ik ben vooral realistisch: ik zag geen dood, maar een levend team', sprak Seedorf na afloop op de persconferentie. Sinds de komst van de oud-topvoetballer veroverde Deportivo la Coruña slechts twee punten in zes wedstrijden.

De landskampioen van 2000 bezet de negentiende plaats in de Primera División. 'We zijn positief en geloven in ons doel. De fans moeten daar ook in geloven, want vorig jaar stond deze club er nog slechter voor', refereerde Seedorf aan de succesvolle degradatiestrijd die Deportivo vorig jaar voerde.

Hoewel de resultaten nog niet florissant zijn, ziet Seedorf wel progressie. 'Girona, een team dat de laatste tijd goed in vorm is, had moeite om voor gevaar te zorgen. We moeten blijven geloven in het resultaat van het werk dat we verrichten.'

De weken van buigen of barsten komen er nu aan voor Seedorf. Tijdens de komende drie speelrondes speelt Deportivo twee keer thuis tegen een mededegradatiekandidaat: op 17 maart is Las Palmas de opponent en op 8 april, na de interlandperiode, reist Málaga af naar Galicië.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.