Seedorf blijft optimistisch en hoopt op snelle revanche

Reacties

Hoewel Deportivo La Coruña onder zijn leiding de weg omhoog nog niet bepaald heeft gevonden, blijft Clarence Seedorf optimistisch. Woensdag verloor de Spaanse kampioen van 2000 met 3-0 bij Getafe.

Seedorf blijft optimistisch en hoopt op snelle revanche

'Deze nederlaag verandert helemaal niets, vandaag kwamen we tekort. We moeten hard blijven werken. Het komt daarbij goed uit dat we over drie dagen alweer mogen spelen', refereerde de Nederlander op de persconferentie aan de thuiswedstrijd tegen Eibar van zaterdag.

Onder Seedorfs leiding heeft Deportivo slechts één punt veroverd in vier wedstrijden. De formatie uit Galicië bezet de negentiende plaats en scoorde in zijn laatste vijf competitieduels niet, de slechtste serie sinds 1969.

Seedorf heeft er geen spijt van dat hij is ingegaan op de aanbieding van Deportivo. 'We hebben er vertrouwen in dat we de situatie omkeren. De drie tegengoals van vandaag zijn eigenlijk ontstaan door fouten van ons. Getafe is een ploeg die ik weet niet hoe lang geleden voor het laatst verloor in eigen huis. In die zin hebben we hetzelfde gedaan als de andere clubs die hier hebben gespeeld.'

De oud-middenvelder hoopt dat de Deportivo-spelers de nederlaag snel van zich afzetten. 'We moeten deze bladzijde omslaan, over drie dagen kan de situatie er heel anders uitzien.'


Programma Deportivo La Coruña komende vier duels

DatumTegenstander
03/03Eibar (thuis)
09/03Girona (uit)
17/03Las Palmas (thuis)
01/04Atlético Madrid (uit)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.