Schweini tankt vertrouwen, Van Gaal verspreekt zich weer

Reacties

Manchester United-middenvelder Bastian Schweinsteiger gaat het Champions League-treffen met PSV van 25 november met een goed gevoel tegemoet door de late treffer van Wayne Rooney tegen CSKA Moskou dinsdagavond (1-0).

Schweini tankt vertrouwen, Van Gaal verspreekt zich weer

United staat door de krappe zege op de Russen met zeven punten op de eerste plaats in Groep B van het miljoenenbal, op één punt gevolgd door de Eindhovenaren. 'Dit was voor ons een heel belangrijke zege, we staan nu bovenaan', zegt Schweinsteiger op de website van zijn werkgever.

De confrontatie tussen The Red Devils en de kampioen van Nederland over drie weken kan allesbeslissend zijn voor de kansen van beide ploegen op het bereiken van de volgende ronde. 'We móeten winnen van PSV. Maar door deze zege gaan we met een beter gevoel naar die wedstrijd toe', aldus de 31-jarige Duitser.

Mike Smalling
Het is te hopen dat de spelers van United tijdens de wedstrijd tegen PSV beter bij de les zijn dan hun manager Louis van Gaal tijdens de persconferentie na afloop van het duel met CSKA. Hij noemde zijn verdediger Chris Smalling tijdens dat perspraatje namelijk Michael. Dit overkwam hem ook al eens in de voorbereiding op het seizoen.   

Overigens noemde Van Gaal Smalling tijdens zijn ontmoeting met de pers om hem te bedanken. Hij hield United bij een 0-0 tussenstand namelijk in de wedstrijd, door een inzet van Seydou Doumbia op de lijn te keren. 'David de Gea en Smalling hebben ons vanavond gered', aldus de Nederlandse oefenmeester.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.