Schrik op Stamford Bridge: Ten Hag ziet geëmotioneerde Varane uitvallen

Reacties

Raphaël Varane heeft het veld zaterdagavond tijdens de kraker tussen Chelsea en Manchester United in tranen verlaten. De Franse verdediger lijkt zich zorgen te moeten maken over deelname aan het WK.

Schrik op Stamford Bridge: Ten Hag ziet geëmotioneerde Varane uitvallen
Chelsea
Chelsea
1 - 1
Manchester United
Manchester United

Het WK in Qatar staat over een maand al voor de deur en dus brengt een serieuze blessure deelname daaraan meteen in gevaar. In het geval van Varane lijkt er gegronde reden om te denken dat hij het toernooi met Frankrijk moet missen. De 29-jarige verdediger verstapte zich lelijk tijdens een sprintduel met Pierre-Emerick Aubameyang.

Hoewel onduidelijk is wat voor blessure Varane opliep, laat staan dat de ernst ervan al bekend is, sprak de reactie van de voormalig speler van Real Madrid boekdelen. Hevig geëmotioneerd verliet de Franse wereldkampioen het veld, ondertussen getroost door verschillende ploeggenoten. Victor Lindelöf verving hem centraal achterin.

Ook voor manager Erik ten Hag is het uitvallen van Varane een flinke tegenvaller. De 87-voudig international vormt de laatste weken een sterk centraal duo met Lisandro Martínez. Een eventuele langdurige afwezigheid van Varane zou Ten Hag daarom slecht uitkomen. Het duel met Chelsea was zijn tiende competitieduel van het seizoen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.