Schrik om Hazard maakt plaats voor opluchting bij Belgen

Reacties

De voetblessure van Eden Hazard valt mee. De Belgische international verliet vrijdag de besloten training van De Rode Duivels met lichte klachten.

Schrik om Hazard maakt plaats voor opluchting bij Belgen

De middenvelder annex aanvaller van Chelsea haalde het einde van de oefensessie niet, vertelde Marc Wilmots. 'Maar ik denk niet dat het erg is, alleen een trap', nam Wilmots de Belgische zorgen al snel weg. Hazard wordt zaterdag weer verwacht op het trainingsveld.

De oefenmeester van de Belgen heeft na diverse afmeldingen inmiddels weinig probleemgevallen meer in zijn selectie. 'Vermaelen is klaar voor Italië', keek hij alvast vooruit naar het duel met Italië van maandag. 'Iedereen is fit, behalve Hazard', aldus de Belgische bondscoach, die zaterdagochtend opnieuw besloten traint met zijn selectie.

Tijdens zijn persconferentie liet Wilmots ook alvast weten in aanloop naar de kraker in Groep E niet vies te zijn van een beetje amateurpsychologie. 'Is onze verdediging te pakken volgens de Italianen? Dat hang ik op in de kleedkamer', zo begeleidde hij de vragen over de komende tegenstander. Maandag staan de twee landen in Lyon tegenover elkaar vanaf 21.00 uur. Drie uur daarvoor treffen Ierland en Zweden elkaar in het eerste pouleduel van Groep E.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.