Schreeuw en angst in de ogen van Harit voorspellen weinig goeds richting WK

Reacties

Het doemscenario voor het WK dreigt uit te komen voor Amine Harit. In de laatste wedstrijd voor het toernooi in Qatar raakte de middenvelder van Olympique Marseille ogenschijnlijk zwaar geblesseerd aan zijn knie. Harit lijkt WK-deelname met Marokko te kunnen vergeten.

Schreeuw en angst in de ogen van Harit voorspellen weinig goeds richting WK
Monaco
Monaco
2 - 3
Olympique Marseille
Olympique Marseille

Het Stade Louis II werd zondagavond stil toen Harit vol pijn op de grond lag. De 25-jarige spelmaker van Marseille kwam in botsing met Monaco-verdediger Axel Disasi en leek direct te weten dat het fout zat. De Marokkaan keek vol schok naar zijn been.

Terwijl de medische hulp zich snelde naar Harit keken medespelers en tegenstanders vol ongeloof toe. Gezamenlijk stonden ze om de middenvelder heen om hem af te schermen, terwijl de brancard werd gehaald om hem van het veld te dragen.

Na de trieste aftocht van Harit kwam Dimitri Payet in de ploeg bij Marseille. Harit zit bij de 26-koppige selectie van Marokko, maar nu is het de vraag of de middenvelder nog fit gaat worden. Marseille won de wedstrijd dankzij een doelpunt in de achtste minuut van de extra tijd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Marokko
Meer over Marokko
Meer A. Harit
Meer over A. Harit
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.