Schoten op doel van De Jong en Brobbey kunnen meer opleveren!

ADVERTORIAL - Lukt het een van de spitsen om de hoofdrol te grijpen in de kraker Ajax - PSV? Zowel Brian Brobbey als Luuk de Jong is geweldig in vorm. TOTO speelt daar op in met de Lekker Man Special voor deze topper!

Schoten op doel van De Jong en Brobbey kunnen meer opleveren!
Ajax
Ajax
1 - 1
PSV
PSV

Onder de noemer Lekker Man! biedt TOTO een verhoogde quotering van liefst 3.00 aan voor minstens vier schoten op doel van Brian Brobbey en Luuk de Jong samen. De originele notering voor die weddenschap was 2.50. Het maakt niet uit hoe de schoten op doel tussen de twee verdeeld zijn. Als De Jong tot drie schoten op doel komt en Brobbey tot één dan is de weddenschap bijvoorbeeld goed, andersom natuurlijk ook. Deze weddenschap is voor alle TOTO-spelers beschikbaar. De maximale inzet is 20 euro.

Sinds begin december staat er eigenlijk geen maat op Brobbey in de Eredivisie. De 22-jarige spits scoorde negen keer in zijn laatste zes optredens in de competitie. Hij is zijn dreiging gaan koppelen aan rendement en zal met veel vertrouwen beginnen aan de thuiswedstrijd tegen PSV.

Brobbey is de nummer vier op de topscorerslijst, nog een plek hoger staat Luuk de Jong. De 33-jarige aanvaller heeft dit seizoen alweer zeventien keer gescoord in de Eredivisie. De Jong profiteert natuurlijk van het feit dat er veel kwaliteit om hem heen is, met de creativiteit van onder anderen Johan Bakayoko en Hirving Lozano. Bovendien blijkt hij in kansrijke positie nog steeds een van de beste afmakers in de Eredivisie.

Welkomstactie TOTO
TOTO biedt in het weekend van de toppers Ajax - PSV en AZ - Feyenoord nog veel meer moois aan buiten de Lekker Man Special. Zo is er een fraaie welkomstactie. Bij die welkomstactie kunnen nieuwe spelers van 24 jaar of ouder een keuze maken tussen Ajax, PSV, AZ en Feyenoord. Welk team maakt de grootste kans op een zege dit weekend? Er wordt een quotering van 100.00 aangeboden voor een overwinning van het team naar keuze. De maximale inzet bij die actie is 1 euro.

Wil jij met extra spanning genieten van Ajax - PSV? Meespelen bij TOTO kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's