Schorsing dreigt voor Slutsky: aanklager start vooronderzoek

Reacties

Leonid Slutsky moet vrezen voor een schorsing. De aanklager betaald voetbal is een vooronderzoek gestart naar de uitlatingen van de Vitesse-trainer over scheidsrechter Serdar Gözübüyük, zo heeft de KNVB tegenover VI bevestigd. 

Schorsing dreigt voor Slutsky: aanklager start vooronderzoek

Slutsky haalde na het spectaculaire 3-3 gelijkspel tussen Vitesse en PSV ongenadig hard uit naar Gözübüyük, die door de coach werd beschreven als "de slechtste scheidsrechter van de wereld". 'Alle scheidsrechters in de Eredivisie zijn top, van Champions League-niveau. Ze zijn open en vriendelijk, ze lachen en maken grapjes, ze schudden je de hand en leggen beslissingen uit. Gözübüyük niet, die zegt niet eens 'hallo' of 'tot ziens'. Hij geeft ook nooit antwoord op normale vragen. Hij is arrogant.'

Slutsky beweerde dat Gözübüyük een show opvoert. 'Hij denkt dat hij God is, en dat alle 21 duizend mensen vandaag een kaartje hebben gekocht om hem te bekijken. Maar hij moet als een ober zijn, onopvallend aanwezig. Het gaat namelijk om de spelers. Hij is absoluut de slechtste scheidsrechter ter wereld, de slechtste die ik ooit heb gezien. Misschien heeft hij een probleem met mij als persoon, het kan zijn dat hij een hekel heeft aan dikke mannen', sloot hij met een kwinkslag af.

De tirade van Slutsky blijft vermoedelijk niet onbestraft, nu de aanklager een vooronderzoek is gestart. Vitesse speelt dit seizoen nog vijf competitiewedstrijden en gaat aankomende zondag op bezoek bij FC Utrecht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.