Slutsky woest: 'Gözübüyük is de slechtste scheids ter wereld, hij denkt dat hij God is'

Reacties

Leonid Slutsky is ronduit woest op scheidsrechter Serdar Gözübüyük. Na afloop van het spectaculaire 3-3 gelijkspel tegen PSV haalde hij ongenadig hard uit naar de arbiter, die er in de ogen van de Rus een potje van had gemaakt.

Slutsky woest: 'Gözübüyük is de slechtste scheids ter wereld, hij denkt dat hij God is'

Vitesse pakte een knap punt tegen de Eindhovenaren, maar na afloop baalde Slutsky toch vooral van Gözübüyük. De arbiter gaf PSV een penalty voor een overtreding van Remko Pasveer op Hirving Lozano. Daarbij ging Gözübüyük niet naar de beelden kijken, maar dat deed hij later wél nadat hij Vitesse een strafschop had gegeven. Dit keer draaide hij zijn beslissing terug, tot woede van Slutsky.

De Rus haalde tegenover FOX Sports dan ook snoeihard uit naar Gözübüyük. 'Ik ben trots op mijn spelers', begon hij. 'Ze hebben niet alleen tegen elf tegenstanders gespeeld, maar ook tegen de scheidsrechter. Hij maakte cruciale fouten in ons nadeel, daar ben ik erg boos over.' Het was volgens Slutsky bovendien niet voor het eerst dat Gözübüyük zijn ploeg benadeelde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

En dus ging hij nog even door met zijn tirade. 'Alle scheidsrechters in de Eredivisie zijn top, van Champions League-niveau. Ze zijn open en vriendelijk, ze lachen en maken grapjes, ze schudden je de hand en leggen beslissingen uit. Gözübüyük niet, die zegt niet eens 'hallo' of 'tot ziens'. Hij geeft ook nooit antwoord op normale vragen. Hij is arrogant.'

Slutsky vindt dat Gözübüyük een show opvoert. 'Hij denkt dat hij God is, en dat alle 21 duizend mensen vandaag een kaartje hebben gekocht om hem te bekijken. Maar hij moet als een ober zijn, onopvallend aanwezig. Het gaat namelijk om de spelers. Hij is absoluut de slechtste scheidsrechter ter wereld, de slechtste die ik ooit heb gezien. Misschien heeft hij een probleem met mij als persoon, het kan zijn dat hij een hekel heeft aan dikke mannen', sloot hij met een kwinkslag af.

'Als PSV drie keer scoort, moet het gewoon winnen'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.