Schoonmaak bij crisisclub Swansea City begint met vertrek manager

Reacties

Carlos Carvalhal is bezig aan zijn laatste week als manager van Swansea City, zo meldt de BBC. Het aflopende contract van de 52-jarige Portugees wordt niet verlengd bij de club die in de Premier League nagenoeg gedegradeerd is.

Schoonmaak bij crisisclub Swansea City begint met vertrek manager

In eigen huis moest er afgelopen dinsdag minstens gelijkgespeeld worden tegen concurrent Southampton om nog een reële kans te hebben op handhaving. Het werd 0-1 en die nederlaag lijkt de club van Mike van der Hoorn, Luciano Narsingh, Leroy Fer en Erwin Mulder fataal te worden. Het verschil met The Saints is met nog één speelronde te gaan drie punten en ook nog eens negen doelpunten.

Na een reeks van acht competitiewedstrijden zonder zege zijn de gesprekken met Carvalhal over contractverlenging stopgezet. De voormalige manager van Sheffield Wednesday werd in december aangesteld na het eerdere ontslag van Paul Clement en leek door een goede start de redder in nood te worden voor Swansea.

Swansea sluit het seizoen zondagmiddag af met een thuiswedstrijd tegen het al gedegradeerde Stoke City. Vervolgens is het de vraag welke spelers de club uit Wales trouw blijven. Bij de cruciale wedstrijd tegen Southampton begonnen Van der Hoorn en Narsingh op de bank en ontbraken Mulder en Fer (geblesseerd) in de wedstrijdselectie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.