Scherpen beleeft nachtmerrie met hoofdrol in 'Comedy Capers aan zee'

Reacties

Kjell Scherpen heeft zaterdag een bijzonder slechte beurt gemaakt bij KV Oostende. De Nederlandse doelman besefte dat terdege.

Scherpen beleeft nachtmerrie met hoofdrol in 'Comedy Capers aan zee'
© Pro Shots
KV Oostende
KV Oostende
1 - 3
Club Brugge
Club Brugge

'Comedy capers aan zee', kopte Het Nieuwblad. 'Club Brugge neemt cadeautjes aan', was Sporza duidelijk. 'Club Brugge straft geklungel af', was te lezen bij Het Laatste Nieuws. De Belgische media waren het er roerend over eens over dat KV Oostende de rode loper had uitgerold voor het bezoek uit Brugge. Scherpen was een van de hoofdrolspelers bij het avondje Comedy Capers.

Bij de Brugse openingstreffer had Scherpen er al niet best uitgezien. 'Lachwekkend, denkt u? Dan had u de 1-2 nog niet gezien', schreef Het Nieuwsblad over het volgende pijnlijke moment voor de Nederlander, die in de fout ging na een terugspeelbal van Frederik Jäkel. Sargis Adamyan was het die opnieuw dankbaar profiteerde van het Nederlandse geklungel.

Na ruim een uur volgde het dieptepunt van de avond voor de Brighton-huurling. Na een schot van Andreas Skov Olsen glipte de bal door zijn benen, waarna hij zelf het laatste tikje gaf. Een eigen doelpunt was zodoende het tastbare resultaat van de avond die Scherpen snel zal willen vergeten.

Scherpen liep niet weg voor zijn beroerde optreden. 'We hebben vandaag de goals cadeau gegeven en daardoor wint Club, zo simpel is het. Het was één van mijn slechtste avonden, daar hoef ik niet veel woorden aan vuil te maken. Het was gewoon niet goed, dit is een avond om snel te vergeten. Ik neem deze nederlaag op mij, de jongens hebben hard gewerkt. Nu is het weer kop op en op naar de volgende.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.