Schalke wees Janssen af: 'Spurs wilde hem op het vliegtuig zetten'

Reacties

Vincent Janssen zag donderdag de hoop op een vertrek bij Tottenham Hotspur vervliegen. Schalke 04 was een van de gegadigden die het niet zag zitten in de Nederlandse spits.

Schalke wees Janssen af: 'Spurs wilde hem op het vliegtuig zetten'

Schalke 04 was op zoek naar een spits. 'Ik weet niet hoeveel we er aangeboden hebben gekregen', zei Christian Heidel, de technisch directeur van Die Königsblauen. 'Maar we zijn met geen enkele aanvaller concreet bezig geweest. We hadden wel  spelers kunnen krijgen. Maar er zat geen speler bij van wie we zeiden dat die Schalke verder zou helpen.'

Dat gold ook voor Janssen, die donderdag nadrukkelijk in verband werd gebracht met Schalke nadat een overgang naar Real Betis was afgeketst. Het bleef bij een toenadering vanuit Londen.

'Tottenham heeft ons donderdag om 16.15 uur aangeboden de speler op het vliegtuig te zetten', vertelde Heidel over de gang van zaken rond Janssen. 'We hebben nee gezegd. Deze transfer is ook niet op economische gronden afgeketst.'

De directeur wilde verder niet veel vertellen over het hoe en waarom van het afketsen van de overgang. Intern werd gesproken over dat de blessuregevoeligheid van Janssen op voorhand als een te groot risico werd beschouwd om met de Tottenham-spits in zee te gaan.

Simon Zwartkruis praat over de transferperikelen van (potentiële) Oranje-internationals
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.