Schalke-spits Uth stelt supporters gerust na horrorbotsing

Reacties

Mark Uth is zondag korte tijd bewusteloos geweest in de wedstrijd tegen FC Augsburg. De spits van Schalke 04 verloor na een luchtduel het bewustzijn. Vanuit het ziekenhuis laat hij zondagavond weten dat de schade gelukkig meevalt.

Schalke-spits Uth stelt supporters gerust na horrorbotsing
© Pro Shots
FC Augsburg
FC Augsburg
2 - 2
Schalke 04
Schalke 04

In de tiende minuut ging Uth een luchtduel aan met Felix Uduokhai. De spits van Schalke 04 werd op zijn slaap geraakt. Bij de landing kwam hij met zijn hoofd ook nog in aanraking met de voet van Rani Khedira.

Uth bleef na de horrorbotsing enige tijd bewegingsloos liggen. Na een behandeling met onder andere een infuus kwam hij weer bij bewustzijn en werd hij uiteindelijk per brancard naar de catacomben gebracht. Daarbij was zijn hoofd gestabiliseerd.

De wedstrijd van Schalke 04 tegen FC Augsburg werd na de onderbreking hervat en eindigde in een 2-2 gelijkspel. 

Schalke meldde vrij snel na de wedstrijd al dat Uth aanspreekbaar was. Vanuit het ziekenhuis heeft de spits nu van zich laten horen. Uth laat weten dat het goed gaat met hem en dat hij vermoedelijk maandag weer naar huis mag. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.