Scaloni heeft slecht nieuws voor Senesi: WK-deelname lijkt ver weg

Reacties

Bondscoach Lionel Scaloni van Argentinië heeft de selectie bekendgemaakt voor de vriendschappelijke wedstrijden tegen Honduras en Jamaica. Marcos Senesi zat vorige keer nog bij de spelersgroep, maar valt nu buiten de boot.

Scaloni heeft slecht nieuws voor Senesi: WK-deelname lijkt ver weg
© Pro Shots

Senesi maakte op 5 juni als invaller zijn debuut voor Argentinië in de oefenwedstrijd tegen Estland (5-0). Het blijft voorlopig bij dat enkele optreden en daarmee is een plek in de WK-selectie ver weg voor de verdediger, die na zijn overstap van Feyenoord naar Bournemouth niet meer zeker is van een basisplek bij zijn club. In de afgelopen twee competitieduels bleef Senesi op de bank.

Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen) en Nicolás González (Fiorentina) zitten vanwege blessureleed niet bij de selectie. Verder valt de afwezigheid van Juan Musso (Atalanta) op. De keeper, goed voor twee interlands, zat tegen Estland nog op de bank. Scaloni kiest nu voor Emiliano Martínez (Aston Villa), terwijl collega-keepers Gerónimo Rulli (Villarreal) en Franco Armani (River Plate) hun plek behouden. Voormalig Ajacieden Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico behoren eveneens tot de spelersgroep.

Argentinië oefent op vrijdag 23 september tegen Honduras en speelt in de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 september tegen Jamaica. Het zijn de laatste wedstrijden voor het WK. Op de mondiale eindronde is Argentinië ingedeeld in Groep C met Saoedi-Arabië, Mexico en Polen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.