SC Heerenveen of stap omhoog? Van Beek staat open voor toekomst in Friesland

Reacties

Sven van Beek staat positief in de contractgesprekken met SC Heerenveen. De Friese club heeft onlangs laten weten dat het graag langer met hem verder wil.

SC Heerenveen of stap omhoog? Van Beek staat open voor toekomst in Friesland

‘Over mijn positie bij Heerenveen ben ik heel tevreden’, zegt de 27-jarige Van Beek. ‘In dat opzicht zou ik dus graag willen blijven. We zijn met elkaar aan het praten.’ Van Beek ligt op dit moment nog een jaar vast bij Heerenveen.

Van Beek arriveerde vorig jaar in het Abe Lenstra Stadion. Bij zijn presentatie destijds gaf Van Beek aan dat het zijn ambitie was om vanuit Friesland nog een keer een stap omhoog te maken. ‘Dat weet de club ook van me’, zegt hij. ‘Daar heb ik nooit geheimzinnig over gedaan. Ik wil het hoogst haalbare. Maar wat ook geldt is dat ik het nu goed naar mijn zin heb, ik ga de gesprekken dus positief in.’

Voor zijn komst naar Heerenveen stond Van Beek onder contract bij Feyenoord, waar hij de laatste jaren veel last had van blessures. In het Abe Lenstra Stadion bleef de centrale verdediger fit en groeide hij uit tot steunpilaar.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.