SC Heerenveen laat Larsson thuis

Reacties

Sam Larsson gaat niet meer op het trainingskamp van SC Heerenveen. In afwachting van een verlangde transfer blijft de Zweedse aanvaller thuis.

SC Heerenveen laat Larsson thuis

SC Heerenveen vertrekt zaterdag richting Italië, waar een oefenduel met Genoa een onderdeel is van een vierdaags trainingskamp. Deze trip gaat voorbij aan Larsson. De Zweed, die zijn zinnen heeft gezet op een transfer, is buiten het reisgezelschap gelaten. Hij traint in Friesland in zijn eentje in afwachting van het einde van de soap.

Larsson stuurt al langer aan op een afscheid. Zijn weigering begin juli op teamfoto te gaan leverde hem een tijdelijke verbanning op. Celta de Vigo geldt als potentiële bestemming. De Spaanse club heeft volgens het Spaanse AS met een bod van zeven miljoen Heerenveen nog niet kunnen overtuigen.

Veerman daarentegen behoort wel tot het reisgezelschap, ook al heeft deze aanvaller ook kenbaar gemaakt te willen vertrekken. Een overstap naar FC Utrecht lijkt af te ketsen. De club uit de Domstad maakt zich op om Christophe Bahebeck over te nemen van Paris Saint-Germain.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.