Droomtransfer Veerman naar Utrecht nog niet van de baan

Reacties

Henk Veerman mag nog steeds dromen van een overstap naar FC Utrecht. De Domstedelingen haalden met Lucas Görtler al een vervanger van de geblesseerde Simon Makienok, maar zijn ook de SC Heerenveen-spits nog niet vergeten.

Droomtransfer Veerman naar Utrecht nog niet van de baan

Met Makienok en Cyriel Dessers haalde Utrecht deze zomer al twee nieuwe spitsen, maar de Deen scheurde in de training voorafgaand aan het duel met Lech Poznan in de derde Europa League-voorronde zijn voorste kruisband af. Utrecht schakelde snel en leek zijn pijlen te richten op Veerman.

De ruim twee meter lange spits voldeed aan hetzelfde profiel als Makienok en wilde zelf dolgraag naar de Domstad. Naast de sportieve en financiële vooruitgang heeft de 26-jarige Volendammer namelijk ook een emotionele band met FC Utrecht. Zijn beste vriend Jan Schilder pleegde zeven jaar geleden zelfmoord toen bij hem het besef doordrong dat hij het profvoetbal niet zou halen, zo weet de Leeuwarder Courant. Schilder was groot fan van Utrecht.

De overgang van Veerman naar Utrecht leek van de baan toen de nummer vier van het voorbije seizoen Görtler aantrok als nieuwe aanvalsleider, maar de club uit de Domstad is Veerman nog niet vergeten. Mogelijk komt het alsnog tot een stap naar de club die hem zo dierbaar is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.