SC Cambuur wil Van Kaam en Boussaid bij vertrek Hoedemakers

Reacties

FC Utrecht en SC Cambuur zijn alsnog in onderhandeling gegaan over Mees Hoedemakers. Daarmee komt de club uit Leeuwarden tegemoet aan de wens van de 24-jarige middenvelder.

SC Cambuur wil Van Kaam en Boussaid bij vertrek Hoedemakers
© Pro Shots

Cambuur wees de belangstelling van Utrecht begin deze week resoluut af, tot teleurstelling van Hoedemakers. Zijn zaakwaarnemer Fulco van Kooperen drong er vervolgens in Leeuwarden op aan dat Cambuur op zijn minst het gesprek met Utrecht zou aangaan.

Met succes, want die gesprekken lopen inmiddels. De vraag is nog in hoeverre Cambuur en Utrecht tot elkaar kunnen komen. Cambuur wees begin dit jaar een bod van een miljoen van FC Midtjylland op Hoedemakers af, terwijl Utrecht vooralsnog niet van plan lijkt een transfersom met zes nullen neer te tellen voor de ex-speler van AZ.

Cambuur heeft mede daarom in Utrecht geopperd Othmane Boussaid in de transfer te betrekken. De 22-jarige Belg staat al langer op het Leeuwarder lijstje. Of Utrecht bereid is Boussaid de omgekeerde weg te laten bewandelen is de vraag, aangezien hij momenteel tot de basis van trainer Henk Fraser behoort. Boussaid zou in Leeuwarden de al langer onderbezette linksbuitenpositie versterken.

Voor de opvolging van Hoedemakers heeft Cambuur zijn oog laten vallen op Daniël van Kaam, bevestigen bronnen rond de speler. De jeugdinternational mag vertrekken bij FC Groningen en leek op weg naar Fortuna Sittard, maar besloot na het ontslag van Sjors Ultee af te zien van een overgang naar Limburg. Nu lonkt dus een overgang naar Cambuur.

Bekijk hier al onze video's
Meer SC Cambuur
Meer over SC Cambuur
Meer M. Hoedemakers
Meer over M. Hoedemakers
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.