Hoedemakers geeft hoop op FC Utrecht-transfer niet op

Reacties

Mees Hoedemakers heeft de hoop op een transfer van SC Cambuur naar FC Utrecht nog niet opgegeven. Cambuur gooide de deur voor een overgang maandag dicht.

Hoedemakers geeft hoop op FC Utrecht-transfer niet op
© Pro Shots

Dit tot teleurstelling van de middenvelder. Zijn zaakwaarnemer Fulco van Kooperen heeft Cambuur per mail inmiddels uitdrukkelijk verzocht alsnog het gesprek met FC Utrecht aan te gaan.

Van Kooperen vindt dat Cambuur die morele verplichting heeft richting Hoedemakers, die vorig jaar zijn aflopende contract in Leeuwarden verlengde omdat hij wilde dat de club wat aan hem verdienen zou. 'Nu wordt Mees' goedheid om bij te tekenen – wat heel weinig spelers in zijn positie op dat moment gedaan hadden – als het ware bestraft', aldus de belangenbehartiger die namens Hoedemakers het woord voert.

'Het gaat hier niet om een speler die zich hoofdzakelijk financieel enorm wil verbeteren. Als het Mees daar om was gegaan zou hij juist beter nog een jaar bij Cambuur kunnen blijven om daarna transfervrij te vertrekken. Het gaat om een speler die bewust een tussenstap wil maken in Nederland, maar Cambuur wil niet eens het gesprek met FC Utrecht aangaan. Dat stelt hem gezien de voorgeschiedenis flink teleur.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.